HomeOnderwijsStudy & Career

Log in

Agenda

Facebook-feed

Study & Career

 

Kun je wat tips en adviezen gebruiken om effectiever te studeren of om goede (studie)
loopbaankeuzes te maken? Wil je bepaalde vaardigheden beter ontwikkelen? Ben je bijna klaar met de studie en wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt of het solliciteren alvast oefenen?
Denk aan cursussen zoals optimale tentamenvoorbereiding of Braintraining waar je sneller leert lezen, leren en onthouden, maar ook Time Management dat voor zichzelf spreekt en daarnaast verschillende schrijf- en taalcursussen om je academische schrijf- en taalvaardigheden in Nederlands en Engels te verbeteren.

UT Student Career Service
Met deze service kun je op zoek naar interessante werkgevers. Oriënteer je gemakkelijk en snel en ontdek verschillende organisaties die aansluiten op jouw masteropleiding. Bekijk startfuncties en diverse stagemogelijkheden! Bereid je voor op het sollicitatieproces met de interactieve Sollicitatie Tools.

Voor deze doeleinden is de Study & Career opgezet. Study & Career biedt zelf cursussen, tips en begeleiding aan, maar verwijzen ook naar het aanbod van andere (UT-)partijen, zie de website voor een compleet cursusoverzicht.

www.utwente.nl/studyandcareer

 

Study&Career