HomeOnderwijsMastertrack

Log in

Agenda

Facebook-feed

Mastertrack

Na de breed opgezette bachelor opleiding heb je toegang tot de Engelstalige masteropleiding van Industrieel Ontwerpen: Industrial Design Engineering.
 

In deze opleiding kun je je verder bekwamen in een aantal verschillende specialisaties. Dat kan bij de Universiteit Twente, maar bijvoorbeeld ook aan een andere Nederlandse universiteit of in het buitenland. De masteropleiding duurt twee jaar en is volledig Engelstalig. Als je de masteropleiding Industrial Design Engineering volgt, kun je kiezen uit de volgende drie specialisaties: 

 

Human Technology Relations

De specialisatie Human Technology Relations richt zich op de vormgeving van een ontwerp en op het gebruik van evolutionaire productontwikkeling om bij de volgende logische productfase uit te komen.
 

 

Management of Product Development

Deze specialisatie is gericht op het effectief beheer van het productontwikkelingsproces en op de communicatie met verschillende doelgroepen, zoals klanten en leveranciers.

 

 

Emerging Technology Design

De specialisatie Emerging Technology Design richt zich op de introductie van nieuwe technologieën op de consumentenmarkt.

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op de Engelstalige website van de masteropleiding Industrial Design Engineering. Klik dan hier.

Voor meer informatie over Masters op de Universiteit Twente, ga naar de algemene Masters website.