HomeAankomend student?Kick-In

Log in

Agenda

Facebook-feed

Kick-In

Kick-In
De Kick-In is je eerste kennismaking met het studentenleven in Enschede. Tijdens deze introductieweek leer je je studiegenoten, de universiteit en de stad Enschede kennen, doe je veel vette activiteiten en is er ook zeker tijd voor een biertje.

 

Hoe werkt het?

Op de eerste dag van de Kick-In word je ingedeeld in doegroepen van 9 à 10 personen. Samen met de mensen uit je doegroep loop je de rest van de Kick-In. Je leert elkaar al snel kennen, waar vaak goede vriendschappen uit komen! Je doegroep wordt door twee (of meer) studenten begeleid, zij zullen je wegwijs maken in het studentenleven.

Het is erg belangrijk dat je er vanaf het begin bij bent, iedereen is dan nog nieuw. Op die manier leer je het gemakkelijkst nieuwe mensen kennen! Geen paniek wanneer je toch de eerste dag gemist hebt, op www.kick-in.nl vind je alle informatie en staat ook aangegeven hoe je alsnog aan kunt haken.

Naast het algemene programma zijn er ook drie dagen gereserveerd voor de opleidings Kick-In. Tijdens de opleidings Kick-In organiseren wij vanuit Daedalus een eigen programma met allerlei leuke activiteiten, enkel en alleen voor de nieuwe IO’ers! Je leert buiten je doegroep dan nog veel meer eerstejaars IO’ers kennen, en een aantal belangrijke zaken worden geregeld. Veel studieverenigingen organiseren tijdens de opleidings Kick-In een eerstejaarskamp. Bij ons vindt dit kamp echter niet plaats tijdens de opleidings Kick-In, maar wat later, op het weekend van 26 t/m 28 oktober. Houd die datum vast vrij in je agenda!

 

Wanneer is het?
De Kick-In vindt dit jaar plaats van 22 t/m 30 augustus 2018. (De opleidings Kick-In is op 27, 28 en 29 augustus.)

 

Hoe schrijf ik me in?

Sta je al ingeschreven bij Industrieel Ontwerpen? Dan krijg je als het goed is ruim van tevoren een brief waarmee je je voor de Kick-In kan aanmelden. Daarnaast is het mogelijk om je op de eerste dag van de Kick-In op het terrein van de UT aan te melden. Vooraf aanmelden scheelt wel een hoop tijd, dit kan via: idb.kick-in.utwente.nl waar je inlogt met je studentnummer en wachtwoord (de s hoort bij het nummer!)

Doe je niet mee met het algemene Kick-In programma, maar wil je wél meedoen met de opleidingsintroductie? Stuur dan een mail naar de Introductiecommissie van Daedalus: introcom@daedalus.utwente.nl.